Sivut

lauantai 13. helmikuuta 2016

14.9.14-13.2.16 <3

Tänään oli taas vaihteeksi hoitajakokous ja tälläkertaa selviydyttiin ilman itkua. Olin siis jo vähän aikaa sitten päättänyt lopettaa Jollella, koska poni jäi pienksi ja kun en Jollella voinut enää mennä, ei myöskään hoitaminen kiinnostanut.


Mietin paljon että kuka olisi seuraava jota alkaisin hoitaa ja siinä mielessä kävi Karmena, Rico, Tivano ja Ninnu. Hetken kun olin miettinyt alkoi Tivano tuntua parhaalta vaihtoehdolta. Pari päivää tämän jälkeen sain tietää Outilta että hubsille olisi tulossa uusi connemara Aramara new Beginning "Nipsu". Tällöin en osannut kuvitellakkaan että tulisin Nipsun kanssa olemaan missään tekemisissä. Aloin kuitenkin katsoa kuvia Nipsusta ja etsimään blogeja missä kerrottaisiin Nipsusta. Kysyin sitten kaikilta kavereiltani mielipidettä, jos alkaisin hoitamaan Nipsua. Tulin sitten siihen tulokseen että Nipsu olisi seuraava vaihtoeto.


Tänään sitten aloitin hoitamaan Nipsua, eli blogissakin vaihtuu nyt poni ja blogin nimen vaihdoinkin jo heti, kun olin päättänyt lopettaa Jollella.


   - Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti